Allmän info

Temat för årets församlingshelg är: 


Att komma hem – till Fadern, till sig själv och till varandra

 

”Välkommen hem” är vackra ord, men vi önskar att temat för årets församlingshelg blir både upplevelse och erfarenhet för oss, av vad det innebär att komma hem,

Till Pappa Gud som den älskande Fadern, till oss själva i de som vi är och till varandra med öppenhet och nyfikenhet. Vi vill så gärna att just du kommer med eftersom alla har en unik plats att komma hem till i Guds rike…..


I år kommer vi att förlägga vårt församlingsläger till Nyhem utanför Mullsjö, ca 1,5 timmes bilfärd från Partille. Nyhem är en kristen konferensanläggning där bl.a den årliga Nyhemsveckan är förlagd. Där finns det stora lokaler, vacker natur och sköna bad. Vi hoppas på riktigt bra uppslutning!

I priserna ingår lägeravgift, mat och boende. Priset varierar beroende på vilket boendealternativ du väljer och vad som är tillgängligt. Vi kommer tillämpa “Först-till-kvarn”-principen. Du ser de olika boendealternativen under fliken ”boende”, och du kan se vad alternativen kostar under fliken ”priser”. Har du tillgång till husvagn (eller tält) så vill vi gärna att du väljer det för att så många som möjligt ska få plats! Furulundskyrkan har militärtält som vi kan ta med om någon tycker det verkar kul. Fem vindskydd med tillhörande eldstad framför finns också som ytterligare annorlunda och spännande budgetalternativ. 

Vi kommer att få hjälp med maten men vi får också få tillfälle att arbeta tillsammans med olika uppgifter, exempelvis i matlag. Tillsammans skapar vi en fantastisk helg! 

//Planeringsgruppen 

Karin och Per-Olof Lindquist, Kristoffer Sten, Karin Colliander, Birgitta Jakobsen, Elisabeth Thorsén, Maria Olvestrand.