Allmän info

Ett Hjärta!

 

Välkomna till församlingshelg den 9-11 september, där vi äntligen får träffa varandra på riktigt.

 

Vi planerar och ber för en maxad festhelg för hela familjen och givetvis för alla åldrar! Tänk och få prata färdigt över en kopp kaffe. Lovsång, tillbedjan, förbön, kreativa uttryck eller bara vara. Mässor, undervisning, visioner och delaktighet. Fredagsspecial, chill med Jill, kvällsshow, melodifestival, nattinnebandy och dockteater. Vi vill vara en församling, ett hjärta, som delar livet med Jesus och varandra! 

 

Välkommen, gammal som ny i församlingen eller bara nyfiken på vilka vi är!

Nyhemsgården

Nyhemsgården hittar du i Mullsjö vid sjön Stråken. En plats för konferens, läger, fest, möten och sport. Här får både den lilla och stora gruppen plats. Församlingen eller idrottsföreningen. Företaget eller tjocka släkten. Nyhemsgården har närmare 300 bäddar, två campingområden och plats att samla upp till 3 000 personer i vår sport- och eventhall Nyhemshallen. Den vackra naturen och sjön ingår vad du än väljer. Året runt.

Program

Vi rivstartar helgen med fredagsspecial! Grillade hamburgare, sport, pyssel, musik, eldkorgar, lovsång, delande, förbön och riktigt gott häng. För maximalt bästa start vill vi att du är incheckad och klar senast 18:15. Vi är en församling som välkomnar! Därför vill vi starta helgen tillsammans.


Lördag förmiddag börjar med lovsång och tillbedjan!


Förmiddagen fortsätter med aktiviteter för olika åldrar.

Vi får besök av Marie & co från Fässbergs församling. De kommer att ha program för barnen som är 3-7 år. Förbered dig på spännande äventyr med Jesus och hans vänner! 


För de äldre barnen 8-12 år får ni den stora glädjen att vara med på Chill med Jill! Du som aldrig tidigare varit med, vill jag bara säga, du vill inte missa detta.

 

Alla ungdomar och vuxna. Ni får den stora glädjen att hänga tillsammans med vår församlingsherde Claes Josefsson. Församlingsvision och strategi. Vi vill bjuda in dig i detta viktiga arbete! Vilka vill vi vara? Hur gör vi det? Vi kommer att vara ca 180 pers på lägret. Det bor flera tusen personer i Furulunds församling. Hur vill vi välkomna in dem i vår gemenskap? Redan nu när du läser detta kanske du kommer att tänka på någon granne, klasskompis till dina barn, familj på scenskolan, konfirmander, Alpha eller öppen förskola som du speciellt vill bjuda med dig på detta läger? Gör det! Vi är ett hjärta!


Delar av eftermiddagen och kvällen går i melodifestivalens tecken! Alla på lägret blir indelade i mindre grupper. Någon grupp kommer heta Främling en annan Diggiloo Diggiley o.s.v. Kul va? Sedan kör vi fetaste partyt på kvällen, där alla grupper framför sin låt! Ta gärna med dig roliga kläder och rekvisita.


Senare på eftermiddagen kommer det att erbjudas aktiviteter och seminarier. Alltifrån att fortsätta samtala över kaffekoppen, måla, dansa, spela fotboll eller lyssna på någon undervisning. En härlig blandning så att det ska passa alla smaker!


Vi avslutar denna fantastiska dag med att fira mässa tillsammans! Vi tar med oss glädjen, festen och gemenskapen in i mässan och ärar den som äras bör – Jesus Kristus.


Församlingslägret avslutas på söndagen med en Festgudstjänst för stora och små. Wow! Lovsång, drama, dans, förbön och nattvard. Vi avslutar helgen på topp!


Så vi säger varmt välkommen och anmäl dig nu! Vi är ett Hjärta!

Boende

 

Stora Sjöstugan

I denna stora lägergård finns 96 bäddar. 21 st 4-bäddsrum och 2 st 6-bäddsrum. Separat dusch och toaletter på varje plan. Från gården har ni en underbar utsikt över Stråken och bara ett stenkast till badet eller kanoten. 

 

Logement Gärdet/Modulbyggnaden

Nybyggt logement i två plan med egna ingångar. Separat dusch och toalett på varje plan. 16 st 5-bäddsrum

 

Stråkenstugan

Ett fint boende precis vid sjön Stråken med möjlighet till bad och logi året runt. Stugorna är utrustade med toalett, dusch och pentry. 3 st 4-bäddsrum och 1 st 2-bäddsrum. Endast vuxna får bo här.

 

Sjöstugan 1-3

Lägerlogement med mycket enkel standard. 9 st 4-bäddsrum och 3 st 2-bäddsrum. Dusch och toalett i separat hus.

 

Golvlogi

Vi erbjuder ett antal platser för dem som önskar riktig ungdomsfeeling lägerkänslan! Ta med dig egen luftmadrass, sovsäck och kudde. Killar och tjejer sover i separata rum.

 

Eget boende

För dig med Husvagn/bil eller tält. Här står du med din husbil bland de vackra kullarna alldeles intill sjön Stråken. Det finns el och fräscht servicehus (byggt 2018) med färskvatten, toalett, disk, latrin och dusch med myntautomat.

 

Endast med på lördagen 

Det går att vara med bara under lördagen för den som vill. Du föranmäler detta även under fliken anmälan.

Transport

Det kommer finnas möjlighet att boka busstransport till och från Nyhem till självkostnadspris. Max 50 platser och det är först till kvarn som gäller. Bussen kommer avgå 16:00 från Furulundskyrkan på fredagen.  

Anmälan

Sista anmälningsdag måndag 22 aug. Men anmäl dig så snart som möjligt för att undvika prishöjningar. 

 

Du kommer få ett bekräftelse mail, kolla i din spamkorg om du inte fått det inom 10 minuter. Annars kontakta oss. 

 

 

Måndag 20 juni 150:- höjning på alla priser.

Måndag 11 juli 150:- höjning på alla priser.

Måndag 15 aug 150:- höjning på alla priser.

 

Vi tillämpar RobinHood-kassa och ber dig som har lite över att ge vidare till den som inte har, genom att i samband med din betalning ge lite extra.

Betalning

Betalning sker i förväg till EFS i Furulunds församling. Betalning sker till Postgiro 608538-5 eller Swish 1236571236.  Ange namn och telefonnummer vid betalning. Betala senast 3 dagar efter din anmälan.

 

Vill du gärna komma med, men behöver få delar eller hela kostnaden sponsrad?

 

Kontakta:

 

Elisabeth Thorsén Diakon Öjersjökyrkan 

0703-403262 elisabeth.thorsen@svenskakyrkan.se

 

Jill Kjellberg pedagog Öjersjökyrkan

jill.Kjellberg@svenskakyrkan.se

 

Kristoffer Sten pedagog Furulundskyrkan

0705-767202 kristoffer.sten@svenskakyrkan.se

 

Helen Hedman Sten Diakon Furulundskyrkan 

0709-276319

helen.hedman.sten@svenskakyrkan.se

 

Ingen ska behöva avstå för att man inte har råd. Vi är ett hjärta!